Regnskabskonsulent

 

Pligtopfyldende - Bred regnskabsmæssig forståelse - Robust

Er du revisor, men ikke helt klar til at tage springet til den anden side af skrivebordet..?

Kunne du tænke dig at planlægge din arbejdsdag og have indflydelse dine arbejdsopgaver?

 

For kunde i København søger vi:

Som regnskabskonsulent hos os skal du løse regnskabsopgaver for flere virksomheder på én gang. Du r løbende ansvaret for dine egne kunder mht. tilretteggelse og udførelse. Der kan både være tale om almindelige bogføringsopgaver og mere krævende regnskabs- eller skatteopgaver.

Hovedparten af arbejdet foregår ude i virksomhederne, men vi gger stor gt på, at der også bliverenkelte dage på kontoret. De fleste af vores kunder har adresse i Storkøbenhavn, men der er ingen garanti for ikke at skulle længere nord- eller sydpå.

Ca. 80% af opgaverne er almindelige allround bogføringsopgaver med deraf følgende afstemninger, specifikationer og indberetninger. De resterende 15-20 % af opgaverne kan være mere krævende regnskabs- og skatte- opgaver som udarbejdelse af årsrapporter, budgetter og rapportering til udlandet mv.


Stillingsbeskrivelse

Fast fuldtidsstilling, mulighed for fleks, løn efter kvalifikationer, gode muligheder for efteruddannelse, sundhedsordning, stor selvstændighed, velfungerende arbejdsplads, team-player kultur.


Uddannelse/Erfaring

Regnskabsmæssig uddannelse f.eks. HD-R, solid regnskabserfaring, meget gerne revisor baggrund.


Personlige egenskaber

Som person er du meget selvstændig, åben og udadvendt. Du sætter faglig stolthed højt og er fleksibel.


Virksomheden

Vi løser regnskabs- og skatteopgaver for små og mellemstore virksomheder. Det drejer sig om alt fra bogføring og momsindberetning til udarbejdelse af årsregnskaber og personlige selvangivelser,

herunder opgørelser til virksomhedsskatteordningen. Se i øvrigt vores hjemmeside for yderligere information om de opgaver vi udfører.


Yderligere information og ansøgning

Er du interesseret er du velkommen til at kontakte Managing Partner Hasse Steenbuch på tlf.: +45 4010 6280 / hasse@incipia.dk.

 

Ansøgning: snarest muligt mrk. "regnskabskonsulent" til hasse@incipia.dk, da vi løbende afholder samtaler.

 

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.